MEDIYOGA

UPPLEV DIG SJÄLV,

    här och nu

MEDIYOGAMediYoga är en enkel, djupgående yoga och är utformad så att alla kan utöva den. Andningsövningar, mjuka rörelser, avslappning och meditation är central i yogan. Du gör yogan efter dina egna förutsättningar. Det går utmärkt att utföra yoga även om du har svårigheter med smärtor eller begränsad rörlighet. 

Med yogans hjälp får du in ett lugn och en större balans i din vardag och  yogan hjälper dig på ett fysiskt, mentalt och känslomässigt plan. Yoga är inte något svårt eller komplicerat.

Kort sagt kan man säga att det den gör är att du når en större medvetenhet  och får ett ökat välmående. Det enda sättet att ta reda på hur det känns - är att prova själv! Utan måsten och utan prestation.


MediYogan har visat sig ha mycket goda effekter vid olika sjukdomstillstånd, såsom kroniska ryggproblem, högt blodtryck, utbrändhet, stress- och smärtdiagnoser, sömnstörningar, hjärtproblem mm och den används idag på många sjukhus och vårdenheter runt om i landet.


Läs mer på www.mediyoga.com


Schema

MediYoga


Vill du uppleva MediYoga, är du välkommen på torsdagar, klockan 19.30 - 20.45.


Nya kursen startar vecka 35.

8 tillfälle, 960 kronor.


Anmälan behövs.INGEN ÅLDERGRÄNS


Mediyoga är anpassad så att alla kan utföra den oavsett fysisk förmåga eller ålder.


WORKSHOP


NyvägaYoga kommer att bjuda på olika workshops. Vill du vara med eller vill du göra en workshop med mig får du gärna höra av dig!


GONG –Yogapass


Allt i universum består av energi/ rörelse i olika hög eller låg frekvens. Gongen är ett instrument som påverkar oss på djupet pga en väldigt hög frekvens. Vibrationernas/ljudets primära uppgift är att få våra Nadis (energikanaler) att flöda genom att lösa blockeringar. Den verkar också helande på kropp och sinne och transformerar vårt medvetande till högre nivå. Vi gör lite yogaövningar och gongen blir en del av yoga-passet/meditationen med en längre gong-avslappning. Det krävs ingen erfarenhet av yoga för att delta!

OBS: Ej lämpligt för gravida.

Email: Janneke365@hotmail.com

Ring: + 46 76 127 62 63

Copyright @ All Rights Reserved