MEDIYOGA

UPPLEV DIG SJÄLV,

här och nu

MEDIYOGA

 

 

MediYoga är en enkel, djupgående yoga och är utformad så att alla kan utöva den. Andningsövningar, mjuka rörelser, avslappning och meditation är central i yogan. Du gör yogan efter dina egna förutsättningar. Det går utmärkt att utföra yoga även om du har svårigheter med smärtor eller begränsad rörlighet.

Med yogans hjälp får du in ett lugn och en större balans i din vardag och yogan hjälper dig på ett fysiskt, mentalt och känslomässigt plan. Yoga är inte något svårt eller komplicerat.

Kort sagt kan man säga att det den gör är att du når en större medvetenhet och får ett ökat välmående. Det enda sättet att ta reda på hur det känns - är att prova själv! Utan måsten och utan prestation.

 

MediYogan har visat sig ha mycket goda effekter vid olika sjukdomstillstånd, såsom kroniska ryggproblem, högt blodtryck, utbrändhet, stress- och smärtdiagnoser, sömnstörningar, hjärtproblem mm och den används idag på många sjukhus och vårdenheter runt om i landet.

 

Läs mer på www.mediyoga.com

 

 

 

 

 

INGEN ÅLDERGRÄNS

 

Mediyoga är anpassad så att alla kan utföra den oavsett fysisk förmåga eller ålder.

 

WORKSHOP

 

NyvägaYoga kommer att bjuda på olika workshops. Vill du vara med eller vill du göra en workshop med mig får du gärna höra av dig!

 

Email: Janneke365@hotmail.com

Ring: + 46 76 127 62 63

Copyright @ All Rights Reserved